House NEDA Telašćica

Kućica za odmor House Neda nalazi se u Parku prirode Telašćica na Dugom otoku u blizini Nacionalnog parka Kornati. Osim pokoje kuće istog tipa, zona je nenaseljena i nalazi se na osami.

Oko150m od kuće nalazi se plaža. U blizini se nalazi Grpašćak poznate stijene Parka prirode Telašćica sa spektakularnim pogledom na otvoreno more te slano jezero Mir gdje se možete kupati, šetati te jesti u restoranima domaću hranu. Smještaje je idealan za odmor i boravak gostiju koji traže mir i tišinu u neposrednom kontaktu sa prirodom. Vozilom se dolazi direktno do kućice Neda.

Strujna energija 220V, 12V se snabdjeva solarnom energijom putem pretvarača, pitka voda kišnica iz gusterne, hladnjak i topla voda putem plinske energije. Kućica sadrži terasu sa pogledom na uvalu te vanjski roštilj. Udaljenost do centra otoka, mjesta Sali je 5 km. Mjesto Sali sadrži sve potrebne sadržaje jednog razvijenog mjesta kao što su restorani, pizzerije, samoposluga, slastičarnica, pekara, pošta, suvenirnica, mjenjačnica, bankomati, ribarnica, čitaonica itd.